Hanna Pakarinen

Jokapäiväinen

Mie olen onnellinen nyt

Julkaistu: 15.8.2010, 22:00

Noin puolitoista vuotta sitten sain rohkeutta ja varmuutta siirtyä ajatuksista tekoihin. Halusin tehä levyn, missä kerron itse tarinat ihan juuri niin kuin mie maailmaa kattelen.

Syksyllä julkaisen albumin “Paperimiehen Tytär”, ja pakko myöntää, että se tuntuu ihan järisyttävän upealta!

Mie olen äärimmäisen onnekas, että olen saanut ympärille joukon hienoja ja kannustavia ihmisiä. Tärkeimpänä miun “kaverikirjoittaja” ja säveltäjä Markus Koskinen. Ilman häntä tätä levyä ei olisi ikinä tullut, sen uskallan myöntää.

Viime joulun alla kun nauhotimme ensimmäisen demon, kuuntelin sen sikiöasennossa studion lattialla… ja taisin ehkä vähän olla järkyttyneessä tilassa hetken. Todistettavasti olin saanut aikaseksi ainakin yhden oman laulun! Wuhii!

Lopulta teimme niitä koko levyllisen Markuksen kanssa kahteen pekkaan. Ilon ja surun kautta. Hän uskoi alusta asti miuhun, silloinkin kun omakin usko alkoi horjumaan.

Mie olen onnellinen nytToukokuun lopulla, kun meillä oli kaikki kappaleet tälle levylle kirjoitettu, soitin äitille ja sanoin: “Äippä, mie tein sen mitä mie oon aina halunnu, mie oikeesti tein sen!” Silloin uskalsin myöntää myös itselleni tämän tosiasian.

Välillä on tuntunut, että tässä tehdään debyyttilevyä nyt. Kaikki on lähes päinvastaista mitä mie olen aikaisemmin tehnyt.

Moni on sitä jo pitkään kysynyt, että miksi et laula Hanna suomeksi? Mie oon itse aina ajatellut sen asian niin, että jos teen levyn suomeksi, niin haluan itse sen kirjoittaa. Ja tämä on ihan vaan omaa jääräpäisyyttä! Ja sitä varten miun on täytyny elää tätä elämää tähän asti ja sitä kautta olen ajautunut tilanteeseen, että tämä on mahdollista. Elämäntilanne ja oikeat ihmiset oikeaan aikaan. Sain myös tarvitsemani työrauhan ja “salassa” tätä tehtiinkin todella pitkään.

Nyt kun tiedän että meillä on aivan ihana levy ja mie olen siihen 100 % tyytyväinen, tästä on ihanan vapauttavaa puhua.

Huomenna levy menee masterointiin ja se on siltä myöten sitten selvä:).

Viime talvi on ollut yksi elämäni parhaista. Olishan se hienoa jos tulevakin olisi sellainen.

-Hanna, Paperimiehen tytär

Kommentoi