Hanna Pakarinen

Jokapäiväinen

Voita liput Helsinki Priden pikkujouluihin, joissa Hanna esiintyy!

Julkaistu: 1.11.2010, 9:00

Marraskuun 13. päivä Hanna on kutsuttu esiintymään Helsinki Priden pikkujouluihin. Järjestävä taho lupautui antamaan 10 lippua iltaan Hanna-fanien kesken arvottavaksi.

Koska kyse on Setan (Seksuaalinen tasavertaisuus) järjestämä tilaisuus niin kilpailuun osallistujien oletetaan ymmärtävän illan olevan lähinnä vähemmistöille suunnattu juhla. Helsinki Priden edustajan viestistä suora lainaus: “Pride ei
oo siis mitenkään ainoastaan homoille suunnattu, vaan suunnattu kaikille ihanille seksuaalivähemmistöön kuuluville tai heidän ystävilleen ja tukijoilleen ja kaikille niille ihanille ihmisille, joiden mielestä on tärkeää rakentaa sellaista maailmaa, jossa ollaan kaikkia kohtaan suvaitsevaisia :)”
.  Joten kaikki ovat iltaan tervetulleita.

Kilpailuun osallistuvat kaikki (tasavertaisesti) sähköpostia osoitteeseen www[a]welho.com 9.11. MENNESSÄ lähettäneet. Laita viestiin koko nimesi, voittajille ilmoitetaan sähköpostitse voitosta. Kilpailuun on 18-vuoden ikäraja. Osallistuthan vain kerran!

Kommentoi