Hanna Pakarinen

Jokapäiväinen

Hanna kokkailee huomenna Rautatieasemalla ja esiintyy perjantaina!

Julkaistu: 10.5.2011, 15:47

Helsingin Rautatieasemalla järjestetään viisi päivää kestävä Valion Kotiruoka -tapahtuma, jossa Hannakin on useampaan otteeseen mukana. Huomenna keskiviikkona Hannan voi bongata Rautatieasemalta kokkailemassa klo 11-13 ja jos ei pääse paikalle voi tätä tapahtumaa seurata myös näiltä sivuilta suorana.

Samassa paikassa Hanna myös paikalla tämän viikon perjantaina 13.5. yhdessä Teleksin kanssa n. 15.30-18.30, josta sivuilla kerrotaan: “Juhlatunnelmissa päivällisellä saadaan juustovinkkejä juustomestari Anja Pölöseltä. Mukana kokkaamassa myös Jyrki Sukula, Kiira Renko ja vuoden kokki Henri Kotkavuori sekä musiikkivieraina Teleks ja Hanna Pakarinen. Illan menu vie unohtumattomalle makumatkalle. Tarjolla esimerkiksi Taikinoitua lintua ja Juusto-perunatimbaaleja.”

Klo 19.30 on ohjelmassa Hannan ja Teleksin esiintymiset!

Kommentoi