Hanna Pakarinen

Jokapäiväinen

Huomenna kaikki Radio Suomi auki iltapäivällä!

Julkaistu: 23.6.2011, 15:54

Huomenna perjantaina kannattaa pitää Radio Suomi auki. Hanna on mukana kahdessa perättäisessä ohjelmassa 14.03-15.50 välisenä aikana.

Ensimmäisenä tiedossa on Leirinuotiolla Pyhä Unplugged -tribuuttikonsertti klo 14.03.

Pyhä Unpluggedissa on vuosien varrella esiintynyt joukko suomalaisia eturivin artisteja. Heistä Koivuniemi, Kaartamo, Kuustonen, Kettunen, Maijanen, Voutilainen, Pakarinen, Kääriäinen, Irina ja Paleface ovat mukana Radio Suomen Leirinuotiolla Pyhä Unplugged  –tribuuttikonsertissa. Uusintana ohjelman voit kuunnella lauantaina klo 11.03.

Ja välittömästi edellisen perään tulee Herkutellaan yhdessä juhannusaattona -ohjelma klo 15.03.

Juhannusaattona Radio Suomessa Herkutellaan yhdessä. Juhannusta aloittelemassa ruokapöydän ääressä on mielenkiintoinen vierasjoukko, musiikkia tuovat mukaan legendaarinen harmonikkataiteilija Veikko Ahvenainen ja trukkikuskista idols-voittajaksi ja euroviisuedustajaksi kasvanut Hanna Pakarinen. Urheiluosaamista juhannuspöytään tuo Atlantan olympiavoittaja Heli Rantanen ja näyttämötaidetta Radio Suomessa tänä kesänä uusittavan Mielensäpahoittajan ääni Antti Litja. Juhannusgrillin äärellä myös Iris Mattila ja Sanna Kojo.

Kommentoi