Hanna Pakarinen

Jokapäiväinen

Pyhä unplugged -levy julkaistaan 14.9.

Julkaistu: 1.9.2011, 22:59

Pyhä unplugged -levy julkaistaan 14.9.Ensimmäistä kertaa vuonna 1998 järjestetty Pyhä Unplugged päätettiin vihdoin taltioida myös levylle. Toukokuun 24. päivä Ylen M1-studiolle kokoontui joukko suosittuja kotimaisia artisteja, jotka ovat jo olleet tai ovat menossa esiintymään tapahtumaan. Paikalla oli myös Pyhä Unplugged –housebändi SVY. Bändiin kuuluvat Lenni-Kalle Taipale, Sami Pitkämö, Marzi Nyman, Ako Kiiski, Harri Ala-Kojola ja Aleksi Ahoniemi. Studiolla oli live-yleisö ja tunnelma oli esiintyjien, bändin ja musiikin ansiosta kuin Pyhällä konsanaan.

Pyhä Unplugged –cd julkaistaan 14.09.2011.

Pyhä Unplugged-levyllä on 15 biisiä, joita esittävät SVY-bändin solistin lisäksi viisi artistia, yksi duo ja yksi trio. Levyllä ovat mukana Irina (Kuurupiiloa, Hiljaisuus), Kaartamo Kettunen Kuustonentrio (Elämän haamu, Oi naiseni), Paula Koivuniemi (Balladi elokuvasta Klaani, Kun kuuntelen Tomppaa), Jorma Kääriäinen (Kuiskaan sen, Tutti Frutti), Hanna Pakarinen (Prinsessa Armaada, Penkki puu ja puistotie), Paleface (Saapuu elokuun yö, Hymyile Miss Universum), Sami Pitkämö (Toiset meistä), Laura Voutilainen & Pave Maijanen –duo (Kaikki nämä vuodet, Lemmenloruja). Tapahtuman luonteelle uskollisesti artistit ja bändi venyivät mitä erilaisimpiin sovituksiin ja tulkintoihin – omista ja toisten biiseistä.

Radiosoittoon kappaleista pituutensa ja kiinnostavuutensa ansiosta soveltuvat hyvin esimerkiksi Hanna Pakarisen tulkinta Carola-hitistä Penkki puu ja puistotie sekä Laura Voutilaisen ja Pave Maijasen duetoima iki-ihana Lemmenloruja.

Konsertin tv-taltionti nähdään TV2:lla Estradilla-sarjassa syksyllä.

Lähde: Ratas Music

Kommentoi