Hanna Pakarinen

Jokapäiväinen

Uusi single! Sydän tuli vastaan – lue Hannan terveiset!

Julkaistu: 15.5.2012, 14:49


hannapakarinen-sydantulivastaan_introNäin se aika taas on kulkenut niin nopeaan, paljon töitä takana, mutta sitten sitä aina havahtuu että tässäkö jo ollaan! Meillä on laulu valmiina!

Ollaan Markuksen kanssa kirjoitettu lauluja lisää kohta 1,5 vuotta. Välillä on täytynyt pysähtyä miettimään, pohtimaan elämää ja itseään. Ihmisiä ympärillä ja miksi täällä ollaan. Laulut kertoo lohdusta, turvasta, toivosta ja niistä pienistä arjen hetkistä.

Välillä ajattelen että teen musiikkia juuri itselleni, tälle jo kolmekymppiselle naiselle, kun tuntuu että tarvitsee jonkun pienen potkun eteenpäin. “Kyllä me selvitään” tuntuu aina niin helpottavalta kuulla :). – Hanna

Sydän tuli vastaan -singlen digijulkaisu on 28.5. Kappaleen ensiesitys tulevana lauantaina 19.5. Tampereella Likkojen Lenkin keikalla! Kesällä Hanna esiintyy muutamia kertoja (kts. keikat -osio ja Facebook) ja keskittyy pääasiassa tulevan albumin äänityksiin.

Kommentoi